8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

35 metrekareye bir ev sığdı

İKEA, Bursa'daki mağazasının açılışından önce, dev kutu içinde 35 metrekarelik örnek bir evi Kent Meydanı'na taşıdı.

İsveç'ten başlayarak bütün dünyaya yayılma başarısı gösteren mobilya ve ev dekorasyonu mağazası İKEA, Türkiye'deki dördüncü mağazasını 13 Kasım'da Bursa'da açıyor. Mağazanın açılışından önce dev yassı kutu içinde 35 metrekarelik örnek bir evi Kent Meydanı'na taşıyan İKEA, bu yolla konsept ve ürünlerini daha yakından tanıtmayı hedefliyor. Bebekli bir çiftin hayat tarzını örnek alarak tasarlanan bu 35 metrekarelik evde; oturma odası, mutfak, banyo ve yatak odası bulunurken, en küçük evlerde bile ne kadar güzel ve rahat yaşanabileceği vurgulanıyor. Küçük mekanlara alternatif sunarak, '35 metrekareye neler sığdırdık neler' sloganıyla yola çıkılan küçük ev, 21 Kasım'a kadar ziyaret edilebilir.

Öte yandan, ziyaretçilere 4 dakikada kurulması mümkün olan bir masa verilerek en kısa sürede kurmaları istendi. Dört ayağı monte edilmesi gereken masayı en hızlı kuran yarışmacılar çeşitli ödüller kazandı. Türkiye'de bunu en hızlı yapabilen kişinin 2 dakikada kurduğu söylenirken, bir yarışmacı 2 dakika 35 saniyede masayı kurmayı başardı. 11 Kasım tarihine kadar devam edecek olan yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verileceği belirtildi.

Türkiye'de MAPA Mobilya ve Aksesuar Şirketi ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdüren İKEA'nın, İstanbul'da iki, İzmir'de bir mağazası bulunuyor. 13 Kasım Perşembe günü Yalova yolunda açılacak olan mağaza, cazip fiyatlarla her kesimden vatandaşın bütçesine hitap ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?