7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

43 bıçak darbesine 33 yıl

Bursa'da, karısıyla sevgilisini toplam 43 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 33 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "tasarlayarak adam öldürmek ve eşini öldürmek" suçundan iki ayrı müebbet hapsi istenen temizlik firması çalışanı M.O. (39), son kez hakim karşısına çıktı.
 
10 yıllık karısını 12 yerinden, dostunu ise 31 yerinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan M.O. ilk duruşmada verdiği ifadede karısından şüphelenmeye başladığını belirterek, "Daha önce tanıdığım Recep F. (36), ailesiyle tartışınca bize geldi. Kendisini evimizde misafir ettik. Ancak eşim o gittikten sonra benden ayrılmak istediğini söyleyince şüphelendim. Olay gecesi de eşim Nazlı O. (29) ile Recep F.'yi yatakta birlikte çıplak vaziyette görünce, mutfaktan aldığım bıçakla her ikisini de öldürüp namusumu temizledim" diyerek, kendini savunmuştu.
 
Yine ilk duruşmaya müşteki olarak katılan ölen Recep F.'nin babası S.F. (58), olayda başkalarının da parmağı olduğunu söylerken, "Sanık tek başına bu işi yapabilecek biri değil. O tavuk bile kesemez. Anlattıkları doğru değil" derken, öldürülen Nazlı O.'nun babası V.T. (68) ise "Bu adam benim kızımı kötü yola düşürdü. Şikayetçiyim, en ağır cezayla cezalandırılsın" şeklinde konuşmuştu. 

Mahkeme, geçen celse çifte cinayetin küçük şahitlerini dinledi. Dehşete tanıklık eden biri 8, diğeri 10 yaşında iki kız çocuğu, "Recep abi bizim evimizde kalıyordu. Annemle birlikte yatak odasında yatarlardı, babam da bizim yanımızda uyurdu" dediler. 

İki kişiyi öldürmek suçundan önce çifte müebbet hapis cezasına çarptırılan M.O.'nun cezası duruşmadaki iyi hali ve sabıkasız oluşu sebebiyle 33 yıl 4 aya indirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 11:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?