7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

480 yoksul aileye kömür sobası

Bursa'da Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası tarafından kış mevsiminin yaklaşması sebebiyle 7 ilçede bulunan 480 yoksul aileye kömür sobası dağıtıldı. 

Kestel'deki Hoşseven Soba Tesisleri'nde düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bedri Gülşen ve bazı firma temsilcileri katıldı. Oda Başkanı Bedri Gülşen, 5 yıldır maddi durumu yerinde olmayan ailelere soba yardımı yaptıklarını belirtti. 

Yaklaşan sonbahar mevsimi sebebiyle odalarına üye 25 firmanın destek verdiği yardım çerçevesinde 480 yoksul aileye kömür sobası hediye etti. Gülşen, "Yapılan yardımlar ile fakirlerimiz rahat bir bayram yapacak. Hayırsever firma yetkililerin desteği ile 5 yıldır soba yardımı yapıyoruz" dedi. 

Zor durumda olan dağ köylülerine yapılan bu soba yardımın çok önemli olduğunu belirten Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, yardım yapan firmalara teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 15:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?