8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Açılışta izdiham yaşandı

Bursa'da Şaypa Marketler Zinciri'nin Soğanlı Mahallesi'ndeki 27. mağazasının açılışında tüm ürünlerde yapılan yüzde 30 oranındaki indirim sebebiyle izdiham yaşandı.


Soğanlı Mahallesi Kanalboyu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen açılışa Bursa Valisi Şehabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Demirören ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bin 600 metrekare alan üzerine kurulan market ile şube sayılarının 27'yi bulduğunu belirten Şaypa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Necati Şaylı, perakende sektöründe Türkiye'nin tercih ettiği bir marka olabilmek için çalıştıklarını belirterek, yıl sonuna kadar şube açılışlarına devam edeceklerini belirtti.

Bursa'nın ve Türkiye'nin dinamizmine destekte bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirter Şaylı, "Yapılan araştırmalara göre, Türk perakende sektörünün cirosu 2006 yılında 136,9 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 2010'a kadar sektörün 199 milyar dolara ulaşması beklenmektedir. Sadece bu bilgi bile, perakende sektörünün Türk ekonomisi üzerindeki potansiyel ve fiili etkisinin önemli bir göstergesidir.

Biz Şaypa marketler zinciri olarak, yıl sonuna kadar 8 şube daha açarak market sayımızı 35'e çıkarmayı planlıyoruz. 2008 yılından umutluyum" dedi.
Şaylı'nın konuşmasının ardından söz alan Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şaypa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu'nu tebrik etti. Konuşmaların ardından Şaypa'nın en büyük mağazalarından birisi olma özelliğini taşıyan Soğanlı Şubesi'nin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı.


Ayrıca açılış günü sebebiyle tüm ürünlerde yapılan yüzde 30 indirime, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış yapıldıktan sonra alışveriş merkezi önünde toplanan vatandaşlar bir an önce indirimli ürünlürden faydalanabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?