7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Acımasız hırsız bu hale getirdi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hırsız, kapıdan gelen sesler üzerine eşi geldi zannedip kapıyı açan 60 yaşındaki kadını dövüp ziynet eşyalarını alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl ilçesi Ahmet Akyollu Caddesi'nde ikamet eden Hamdiye Şafak (60), saat 22.00 sıralarında kapının kurcalandığını duyunca eşi Mustafa Şafak'ın geldiğini zannedip kapıyı açtı.

Hırsızlık amacıyla eve girmeye çalışan kimliği belirsiz kişi, yaşlı kadını dövmeye başladı.

Kafası duvara çarpan yaşlı kadın, baygın vaziyette yere yığıldı. Kimliği belirsiz kişi ise Şafak'ın üzerindeki kolye, bilezik ve küpeleri alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra kendine gelen Hamdiye Şafak, sürünerek apartmanın çıkışına kadar geldi. Biraz ileride işyeri bulunan eşi Mustafa Şafak ve çevreden yetişenler, hemen durumu polise bildirdi.

Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Şafak, Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde araştırma ve parmak izi çalışması yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, apartmanın yanında bulunan iş yerinin güvenlik kamerasındaki görüntülerden de yararlanarak hırsızı bulmaya çalışıyor.
Öte yandan yaklaşık bir ay önce yine aynı adreste hırsızlık olayı meydana geldiği, kimse olmadığı sırada eve giren hırsızların 750 YTL'yi çaldıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 16:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?