8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Ağabeyini ve yengesini öldürdü

Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde 30 yaşındaki Selahattin Köylü, tartıştığı 38 yaşındaki ağabeyi Naçip Köylü ile 27 yaşındaki yengesi Zahide Köylü’yü öldürdü. Olayın ardından kaçan Selahattin Köylü aranıyor.

İstanbul’da oturan ve işleri kötü gittiği için bunalıma girdiği ileri sürülen Selahattin Köylü, önceki gün İnegöl’e bağlı Alanyurt Beldesi’nde oturan ağabeyi Naçip Köylü'nün evine gitti. Ağabeyi Naçip Köylü ile belirlenemeyen bir nedenle tartışan Selahattin Köylü, daha sonra dışarı çıkmayı teklif etti. İki kardeş Selahattin Köylü'nün kullandığı 34 YYD 52 plakalı otomobille İnegöl yönüne hareket etti. Ancak, otomobilde ağabeyiyle tartışmayı sürdüren Selahattin Köylü, evden çok fazla uzaklaşmadan, başına tek el etti. Selahattin Köylü, ağır yaralanan ağabeyini araçta bırakıp, yürüyerek yaklaşık 1 kilometre uzağındaki evine geldi. Yengesi Zahide Köylü'yü de öldürmek isteyen ve silahını ona doğrultan Selahattin Köylü, ateş almaması üzerine mutfaktaki ekmek bıçağıyla saldırdı. Genç kadını 8 yerinden bıçaklayan Selahattin Köylü kaçtı. Ağır yaralanan Naçip ve Zahide Köylü, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cinayetle ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Polis ve jandarma kaçan Selahattin Köylü’yü arıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 17:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADR SÖZEN IP: 88.240.202.xxx Tarih : 5.05.2008 21:09:39

ölenlere ALLAHTAN RAHMET DİLERİM siz şimdi kalkıpta bu katliyama bunalımı dıyorsunuz göz göregöre adam resmen katliyam yapmış,,,