7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Aile boyu uyuşturucu ticareti

Bursa'da zehir ticareti yaptığı öne sürülen karı koca ve uyuşturucuları 2 gramlık paketler halinde satış yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, merkez Yıldırım İlçesi Hacıseyfettin Mahallesi'nde oturan ve suç kaydı bulunan U.A.(31) ve eşi D.A.'nın (30) uyuşturucu satmaya devam ettiği bilgisi üzerine operasyon başlatıldı. 3 ay boyunca izlenen karı kocanın esrar maddesini zulalamak için başka bir ev kiraladığını öğrenen ekipler mahkeme izniyle baskın düzenledi. 

Polisler A. çiftini, evlerini badana yaparken gözaltına aldı. Boş odada sırt çantası içerisinde 3 kilogram esrar maddesi ve 2 bin 500 YTL para ele geçirildi. Aynı operasyon kapsamında zehir taciri karı ve kocanın uyuşturucularını sattığı öne sürülen M.N. (34) Kuruçeşme Mahallesi'ndeki evine yapılan baskında 2 gramlık paketler halinde hazırlanmış 188 paket esrar ve 52 uyuşturucu hap ile gözaltına alındı. Polis aynı operasyonda çeteye esrar temin ettiği iddia edilen M.T.'yi de (25) gözaltına aldı. 

Yakalanan çift ve 2 genç "Örgüt kurmak", "örgüte üye olmak", "kurulan örgütle uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye gönderildi. Olayla ilgili 5 kişinin de arandığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 13:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?