8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

AK Parti'den Orhangazi çıkarması

AK Parti Bursa milletvekilleri ve İl Başkanı Sedat Yalçın, Orhangazi ilçe yönetimini ziyaret ederek, kongreyi değerlendirdi. 

Parti lokalinde teşkilat üyeleri ve yönetim kurulu ile bir araya gelen İl Başkanı Sedat Yalçın ve milletvekilleri kongreyi masaya yatırdı. İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa genelinde kongre sürecinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, kendilerini en fazla zorlayan ilçenin Orhangazi olduğunu söyledi. Bazı aksaklıkların yaşanmasına rağmen son derece görekemli bir kongreye şahit olduklarını açıklayan Yalçın, "Kongre sürecinde biz de çok zorlandık. AK Parti'nin olmadığı yerde hizmetlerin mutlaka eksik. Şimdi bizim hedefimiz AK Parti olarak her yere ulaşmak. Hedefimiz Bursa genelindeki tüm ilçeleri kazanmak"dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ise "Kongre sürecinde bazı aksaklıklar ve kırgınlıklar yaşanmış olabilir. Ancak şimdi kucaklaşma ve yeniden kenetlenme zamanıdır. AK Parti'ye yakışan da budur. Bunun da Orhangazi'de de böyle olacağına inancımız tamdır" diye konuştu. 

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Aydın da, kongre sürecini değerlendirerek, "İlçe kongremizden AK Parti daha da güçlenerek çıkmıştır. Bundan kimsenin şüphesi olamaz. Bazı çevrelerin farklı beklentilerini ise bugüne kadar AK Parti hep boş çıkarmıştır. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimler öncesinde parti olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim seçimi kazanma yada kaybetme gibi bir endişemiz yok" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:44:17
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 14:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?