8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

AK Partililer piknikte buluştu

AK Parti Gemlik ilçe Teşkilatının her yıl düzenlediği piknik şölenine çok sayıda vatandaş katıldı.


AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatının, Gündoğdu Mahallesi'nde düzenlediği piknik büyük ilgi gördü. Yaklaşık bin 300 kişinin katıldığı pikniğin ev sahipliğini AK Parti İlçe Başkanı Enver Şahin yaparken, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Piknikte, halat çekme yarışması, mendil kapmaca, sandalye kapmaca, bayanlar ve erkekler kategorisinde yumurta yarışı, çuval yarışı başta olmak üzere çok sayıda yarış yapıldı. Çiftetelli yarışmasına ise Belediye Başkanı Mehmet Turgut, AK Parti İlçe Başkanı Enver Şahin ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Enver Şahin, her yıl düzenledikleri pikniğe büyük ilgi olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Turgut ise, pikniğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin pekişmesinde bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu ifade etti.


Milletvekili Canan Candemir Çelik, Gemlik teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, OKS sınavına giren öğrencilere başarılar diledi. İl Başkanı Sedat Yalçın da, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, sağduyu içersinde her zamankinden daha çok kenetlenerek çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.
Yarışmalarda dereceye girenler, protokol tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Çiftetelli yarışmasında dereceye giren Başkan Turgut'a ve İlçe Başkanı Şahin'e hediyelerini Milletvekili Çelik ve İl Başkanı Yalçın verdi.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 18:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?