7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Akçalar Belediye Başkanı gözaltında!

Bursa'da, Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Belediyesi'nde ihale yolsuzluğuyla ilgili olarak aralarında belediye başkanı ve 3 memurunun da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Nilüfer İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, aldıkları istihbarat neticesinde Akçalar Belediyesi'ndeki ihale evraklarını inceledi. Yapılan inceleme neticesinde ihalede yolsuzluk tespit edildiği belirtildi.

Bursa Jandarma Alay Komutanlığı uzmanlarının da katıldığı çalışmalar neticesinde, CHP'li Akçalar Belediye Başkanı R.T., Muhasebe ve Fen İşleri'nden 3 memur ile 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma, gözaltına alınan şahısları adli tabip kontrolü için Bursa Adliyesi'ne getirdi.

Jandarma yetkilileri operasyonla ilgili bir açıklamada bulunmazken, 2 günlük gözaltı süresi alındığı, şahısların, "ihaleye fesat karıştırmak" suçundan perşembe günü savcılığa sevk edileceği öğrenildi. Yolsuzluğun hangi konu ile ilgili olduğu ve mali boyutu hakkında bilgi alınamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali dinçbaş IP: 212.154.108.xxx Tarih : 26.12.2008 02:27:38

oncelikle akçalarlı olarak boyle bi olaya cok uzuldum cunku boyle bi olay olması mumkun deil .bu suc duyurusunda bulunan her kimse en kısa sure zarfında geregi yapılacak eger bu içimizdense barındırmayacagız.