7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

AKP, İznik adaylarını açıkladı

Bursa'ınn İznik ilçesinde 29 Martta yapılacak mahalli seçimler öncesi partiler aday adaylarını açıklamaya başladı.

AK Parti'nin İznik belediye başkan aday adayları düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti ilçe teşkilatında yapılan tanıtım toplantısına partililerin ilgisi büyük oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Sargın, tekrar göreve talip olan İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, aday adayı İsmail Yılmaz, Boyalıca Belediye Başkanı ve adayı Ali Bulut, Elbeyli Belediye Başkanı ve adayı Şakir Yıldız katıldı.

Osman Sargın, barış içerisinde girdikleri bu yolda, yine aynı şekilde devam edeceklerini, bu yarışta kaybeden olmayacağını kaydetti. Eryılmaz ise, uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu ve birçok kademede vazife aldığını, üzerine düşen görev ve sorumluluğun şuurunda olduğunu belirterek, “ 2004–2009 yılları arasında sizlerin desteği ile görev aldık ve Allah’a çok şükür alnımızın akı ile bu görevi sürdürüyoruz. Bu beş yıllık dönemde yapılması imkansız denilen birçok projeyi sizlerin de desteği ile tamamladık ve verdiğimiz sözlerin tamamına yakınını yerine getirdik. Şu an halen devam eden projelerimiz var ve yine sizlerin isteği ile bu projeleri ve daha büyük projeleri tamamlamak istiyorum.” dedi.

İsmail Yılmaz ise, uzun yıllardır kamu görevlisi olarak çalıştığını ve DSİ olarak İznik’in yararına birçok projenin altına imza attıklarını belirtirke, hizmetlerine belediye başkanı olarak devam etmek istediğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 21:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?