7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

AKP bütün ilçeleri kazanmak istiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sedat Yalçın, 2009 yerel seçimlerinde bütün ilçeleri kazanmak amacında olduklarını belirterek, Nilüfer'e yeterli hizmet götüremeyen CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i eleştirdi. 

Ak Partı teşkilatı, Nilüfer İlçe Başkanlığı'nın verdiği iftarda buluştu. BUSKİ bahçesinde verilen iftar yemeğine, AK Parti milletvekilleri Canan Candemir, Sedat Kızılcıklı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Yemekte konuşma yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer'de belediye tarafından gerekli yatırımların yapılmadığını belirterek, "'Nilüfer'de 4 büyük önemli yatırım nedir' diye sorulduğunda sadece "kent ormanı" cevabını alıyoruz. Son 9 yıl içinde sadece bir büyük yatırım yapılmış. Nilüfer Belediyesi'nin kasasının dolu olduğunu düşünüyorum.Çünkü hizmet yapmayan bir belediyenin harcayacağı pek fazla bir şey olmadığı için bankalarda fazlaca parası olur. Ancak Nilüfer'e baktığımız zaman hem bankada paraları yok hem de devlete borcu var. Biz Ak Parti olarak yerel seçimlerde Bursa'nın bütün ilçelerini alarak hizmet kervanını sürdürmek istiyoruz" dedi. 

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ise, Nilüfer ilçesinin tabelalar ilçesi olduğunu ve yapılan hizmetlerin vatandaşı tatmin etmediğini öne sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:59:16
Güncelleme :11 Eylül 2008 Perşembe 12:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?