8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

AKP Osmangazi'de kongre heyecanı

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, bayram havasında bir kongre yapmak için çalıştıklarını belirterek, çok adaylı bir kongre olmasını doğal karşıladığını ifade etti. 

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatında 9 Kasım'da yapılacak kongre öncesi heyecan yaşanıyor. Başkanı Tahsin Kara, kongrenin bayram havasında geçmesini istediklerini ifade ederek, "Kongremiz partimize ve Bursa'ya hayırlı olsun. Osmangazi için sorumluluk verilirse kaçmam ve görevimi yaparım. Osmangazi büyük bir ilçe. Geçmişten beri baktığımızda Osmangazi siyasetin hep merkezinde yer almış. Sadece bizim partimizde değil tüm partilerin içinde ağırlığını korumuş. Kongreleri ben bayramlaşma anlamında görüyorum. AK Parti gibi iktidar partisinin önemli bir ilçesinde çok aday çıkması doğaldır. Biz kendimizi başarılı görüyoruz ve temayül yoklamasında da bu açıkça belirdi. Tek listeli kongre daha güçlü bir yönetimi ortaya çıkartır. Bizim düşüncemiz partimize ve teşkilata yakışır bir kongre yapmaktır" dedi. 

Uzun yıllar teşkilat içerisinde yer aldığını ifade eden Kara, "Göreve geldiğimizde 3 çalışma yöntemi izledik. İlk olarak teşkilatımızı daha donanımlı, kamuoyu ile ilişkili bir çalışma yaptık. İkinci yöntemimiz kurumsal kimliğin oluşmasının ardından partının sivil toplum örgütleri, vatandaş ile diyolog çalışmaları idi. Son olarak da halkın meselelerini çözmek ve proje üreten bir teşkilat yapısı oluşturmaktı. Başarılı olduğumuz düşünüyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğu layıkıyla yerine getirdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 14:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?