7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

AKP Osmangazi'de kongre heyecanı

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı Başkanı Tahsin Kara, bayram havasında bir kongre yaşamak istediklerini belirterek, tüm partilileri barış ve kardeşlik çerçevesinde kucaklayacaklarını söyledi. 

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşanıyor. 9 Kasım Pazar günü Buttim Kültür Merkezi'nde yapılacak kongre öncesi yeniden aday olan mevcut başkan Tahsin Kara, kongrenin Bursa için hayırlı olmasını diledi. Türkiye'de AK Parti misyonunun daha yukarılara çekilmesi için yeni bir ekibin oluşacağını ifade eden Kara, "Kongremizi hayırlısı ile tamamladıktan sonra önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde partimizin Osmangazi'de başarılı olması için üzerimize düşen görevi yapacağız. 1 yıldır yaptığımız çalışmalarla hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Kongremizin demokratik ortamda yapılmasını istiyoruz. AK Parti her zaman barışı, huzuru ve kardeşliği tesis etmiştir. Kongremizde tüm partilileri kucaklayacağız. Kazananın AK Parti olması dileğiyle tüm partililerimizi kongremize davet ediyorum" dedi. 

9 Kasım Pazar günü Buttim Kültür Merkezi'nde yapılacak kongreye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın da katılması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:36:11
Güncelleme :7 Kasım 2008 Cuma 12:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?