8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

AKP Teşkilatı'ndan Erdoğan'a ziyaret

AK Parti Gürsu ilçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, çini tabak hediye etti. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından Bursa Milletvekilleri ve Gürsu koordinatörü Canan Candemir Çelik ile Mehmet Ocaktan'ın da hazır bulunduğu Gürsu ilçe teşkilatını kabul etti. Bursalı ve Gürsululara selam yollayan Başbakan Erdoğan, "Zaman zaman bazı illerimizde, gerek kamuya ait hastanelerde, gerekse özel hastanelerde, acil servise giden hastalara müdahale konusunda tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Kimi zaman gerçekten ihmallerin yaşandığını, kimi zaman da konunun abartıldığını, çarpıtıldığını ve hükümetimiz aleyhine bir kampanyaya dönüştürüldüğünü gördük. Bizim sağlık noktasındaki hassasiyetimizi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi, yaygınlığı artırma noktasındaki kararlılığımızı milletimiz çok iyi biliyor ve artık yaşıyor. Hangi ilimize gitsek, hangi vatandaşımızla otursak, sohbet etsek, sağlık noktasındaki reformlarımızdan dolayı hayır dualarını alıyoruz, takdirlerini, teşekkürlerini alıyoruz. Şüphesiz ki eksiklerimiz yok değil, var. Ama kolay değil, 10 yılların bir bedelini ödüyoruz ve 10 yılların o karanlık tablolarını aydınlığa kavuşturuyoruz" dedi. 

Hastanelerin birleştirilmesi, ilaç alımında ayrımcılığın ortadan kaldırılması, doktor sayısının, ebe-hemşire sayısının, poliklinik sayısının artırılması, ambulans, 112 acil servis ve özellikle de hastane sayısının, hastane kapasitelerinin artırılması konusunda önemli adımlar atıldığını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Hamdolsun, ambulans helikopterler de artık devreye giriyor. Bunun da şu anda ihalesi yapıldı. Geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz bir husus var. Acil kapısından kimse döndürülmeyecek, parasızlık sebebiyle kimse hastanede rehin tutulmayacak. Buna tahammülümüz yoktur, olamaz" diye konuştu. 

AK Parti Gürsu ilçe Başkanı İbrahim Arslan ise hizmet etmekten mutluluk duyduklarını anlatarak, kapılarının herkese açık olduğunu dile getirdi. Ziyaret sonunda Başkan Arslan, Başbakan Erdoğan'a çini tabak hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?