7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

AKP Yıldırım İlçe yönetimi tanıtıldı

Geçen ay yapılan kongrede güven tazeleyen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, yeni yönetimini kamu oyuna tanıttı. 

Yeşil Konak'ta yapılan toplantıyla yönetim kurulunu açıklayan Mümin Demir, mahalli seçimlere odaklandıklarını belirtti. 18 Ekim'de yapılan kongre ile genç ve dinamik bir yönetim oluşturduklarını ifade eden Demir, "Yıldırım yıllardır problemli bir ilçe oldu. 20 yıldır çeşitli hizmetler aldı ilçemiz. AK Parti döneminde hayal edilemeyecek hizmetler yapıldı. Şimdi önümüzde yerel seçimler var ve genç dinamik yönetimle belediyemizi ilçemizde zafere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, "Yıldırım Türkiye'nin 70 ilinden büyük ve 700 yıllık tarihiyle oldukça önemli bir ilçe. Yıldırım'ın çok göç alması ve plansızlık handikapları vardı. Biz bu handikapları gidermek için gayret ettik. Birlik beraberlik içerisinde genel yerel el ele birlikte büyük işler başardık. Belediyecilik anlamında plansızlığın üzerine gittik. Akıllı projelerle birçok işi bütçemize dokunmadan ilçemize kazandırdık. Geçmişte Yıldırım'ın aldığı 40 milyon YTL'lik hizmeti biz bir dönemde 400 milyon YTL olarak ilçemize getirdik" diye konuştu. 

Başkan Keskin, adaylığıyla alakalı bir açıklama yapmazken, göreve hazır olduğunu, parti yönetiminin vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini belirtti. Keskin, yeni dönemde kentsel dönüşüm ve sosyal projelerin devam edeceğini sözlerine ekledi. 

AK Parti ilçe yönetiminde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hüdayi Yazıcı, Teşkilat Başkanı Yusuf Konat, Seçim İşleri Başkanı Yavuz Boz, Tanıtım Medya Başkanı Ferit Baştürk ve Dış İlişkiler Başkanı A. Necati Demir gibi isimler yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 14:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?