7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

AKP'li gençler iftarda buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları, yaklaşık 600 genç partilinin katıldığı bir iftar yemeği düzenledi. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de hazır bulunduğu iftar programına çok sayıda partili katıldı. 

Milletvekili Sedat Kızılcıklı, partisinin 6 yıldır iktidarda olduğunu ve bu süre içerisinde sürekli olarak faydalı işler yaptığını belirtti. AK Parti'nin bazı kesimlerin çok öncelerden alıştıkları imtiyazları ortadan kaldırdığını söyleyen Kızılcıklı, "Geçmişte bazı ayrıcalıklara sahip olan kişiler, bizim iktidar olduğumuz ilk günden bu yana şaşkınlık içerisinde. Bizler her kesimin ortak haklara sahip olduğunu düşünüyoruz. Milletimize ayrım yapmadan her türlü hizmeti veriyoruz" dedi. 

Geçmişte kazandıkları hakları kendilerine vermedikleri için şimdilerde belli kişilerin AK Parti'ye çamur atmaya çalıştığını vurgulayan Kızılcıklı, Türk halkının kimin ne işler çevirdiğini daha iyi bildiğini söyledi. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a da yüklenen Kızılcıklı, "Deniz Baykal, bundan birkaç yıl öncesinde kendi partisinin genel kurulunda iktidar ile işbirliği yapıyor dediği kişiler ile şimdi kendisi işbirliği yapıyor. Bakınız geçmişte kızdığı adamlar ile kol kola girmiş AK Parti'ye çamur atmaya çalışıyor. Ancak şunu unutmamalıdırlar ki AK Parti, milletin partisidir ve milletimiz hiçbirşeyi unutmaz" diye konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ise yaklaşan yerel seçimlerde, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlerle yapacakları başarılı çalışmalar sayesinde Türkiye'nin her yerinde yeniden AK ellerle AK illeri buluşturacaklarını söyledi. Şahin, AK Parti'nin hiçbir zaman gençler için siyasetin bekleme odası olmayacağını vurgulayarak, "AK Parti'de gençlik demek siyasetin bekleme odası demek değildir. Gençlere verilen önemi AK Parti'nin siyasi kadrolarından ve milletvekillerimizden anlayabilirsiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Gönüllerinizdeki umut, gözlerinizdeki ışık geleceğimizin daha aydınlık olacağına bir işarettir" dedi. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın da Gençlik Kolları'nın hiçbir işini eksik ya da yarım bırakmadan tamamlamak için çalıştığını vurgulayarak, Bursa'da birkaç tane eksik yerlerinin olduğunu, seçimden sonra o eksik noktalara da AK Parti mührünün vurulacağını dile getirdi. 

Ramazan Ayı'nın dolayısıyla her gün Anadolu'nun farklı köşelerinde gençler ile bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, yaptıkları toplantıların hem gençlerin sorunlarını hem de çözüm yollarını bulmak açısından oldukça faydalı olduğunu dile getirdi. AK Parti'nin her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirten Tütüncü, "Birlikte büyüyoruz. Partimizin bu büyüme ile daha da geliştiğini görüyoruz. Siyasette genç arkadaşlarımızın olduğunu görmek gerçekten çok güzel. Diğer genç kardeşlerimizin bu işe istek duyması için önemli bir teşvik. Ülkemizin ve partimizin başarılı olmasının tek yolu gençlerimizin siyaset yapmalarıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?