8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Aktütün kahramanı trafik kurbanı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Yenice'den İnegöl istikametine seyreden 25 yaşındaki Çağlar Kahramanoğlu idaresindeki 34 DG 2656 plakalı özel otomobil, Yenice Sanayi Bölgesi'ni 100 metre geçtikten sonra kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı.

Özel otomobil hurdaya dönerken, İstanbul'dan bayram ziyareti için Yenice beldesindeki akrabalarının yanına gelen Cenk Topal, aracın ön sağ koltuğunda sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Aktütün karakolunda jandarma komanda er olarak vatani görevini yapan ve 20 gün evvel terhis olan gencin ölümü, olay yerine gelen yakınlarını göz yaşlarına boğdu.

Özel otomobilin sürücüsü Çağlar Kahramanoğlu ile araçta bulunan 23 yaşındaki Onur Kartal, 18 yaşındaki İbrahim Yaslı ve 30 yaşındaki Armağan Kahramanoğlu ise da yaralanarak, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Armağan Kahramanoğlu hemen ameliyata alındı.

Hayatını kaybeden Cenk İşler, sıkıştığı araçtan itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 16:38:09
Güncelleme :10 Aralık 2008 Çarşamba 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?