8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

‘Alışveriş için En Güzel Gün Bugün’

Piyasalardaki durgunluğa karşı İstanbul’da başlatılan ‘Alışveriş için En Güzel Gün Bugün’ kampanyasına Anadolu’da Bursa’nın öncülük etmesi için çalışma başlatıldı. 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinasyonuyla biraraya gelen sektör temsilcileri ve sivil toplum örgütleri, İstanbul’dan sonra Bursa’nın söz konusu kampanyaya tüm tarihi ve modern çarşılarıyla katılması yönünde fikir birliğine vardı. 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, küresel krizin mali etkisinden çok sosyal yapıda meydana getirdiği motivasyon düşüklüğüne dikkat çekerek, “Birbirimize ihtiyacımız olan bir dönem. Bu dönemde kaybedilen pek çok maddi değerin yerine yenisi konur, ancak, moral değerlerimizin sağlam olması gerekiyor. Son günlerde sıkça işlenen kriz haberleri doğal olarak piyasalarda büyük bir sıkıntı, endişe ve bekleyişe sebep oldu. Hayatı ertelemenin anlamı da, faydası da yok. Bu nedenle biz de İstanbul’da başlayan bu harekete Bursa olarak destek vermek çok doğru ve yerinde bir karar olacak” dedi. 

Ülkemizin yaşadığı yurtdışı kaynaklı sıkıntı ortamında dayanışma, birlik ve beraberlik ihtiyacının üst seviyede olduğunu vurgulayan Sönmez, “Bu kampanyanın, hem perakende ticaret yapanlar, hem de tüketiciler açısından önemli bir rahatlama sağlayacağını düşünüyoruz. Önce İstanbul, sonra Bursa ve tüm Anadolu’ya yayılması ile kampanyanın ortak hedefe odaklanma anlamında da önemli mesajlar vereceği açıktır. Ayrıca, bu dönemde herkes yerel unsurları kullanırsa, bu dayanışmanın en güzel örneğini göstermiş oluruz. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağımızdan eminiz” diye konuştu. 

Bursa’da, BTSO’nun öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan ‘Alışveriş için En Güzel Gün Bugün’ kampanyası kapsamında, ‘Bursa çarşılarında gün bugün” sloganıyla kentteki tüm çarşılarda çeşitli oranlarda indirim yapılacak. 

Kampanya ile ilgili BTSO’da yapılan çalışmaya As Merkez, Korupark, Zafer Plaza, Kent Meydanı AVM, Magazin Outlet AVM, Özdilek ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Platformu’nun temsilcileri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?