7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Alnından öperek kutladı

Genelkurmay Başkanı Orgenenal Yaşar Büyükanıt'a gönderdiği duygu dolu mektup ve okulda başlattığı "Şehitler Ölmez" adlı kampanya ile dikkatleri üzerine çeken 9 yaşındaki İbrahim Talha Alğan'ı, İl Milli Eğitim Müdürü Necmettin Esen alnından öperek kutladı.


Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 12 askerin şehit edilmesinin ardından kaleme aldığı duygu dolu mektubu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a göndererek herkesi duygulandıran 3. sınıf öğrencisi İbrahim Talha Ağlan'ı, Milli Eğitim Müdürü Necmettin Esen makamında kabul etti. Küçük yüreklerin büyük duygularla yazdıklarından etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Esen, "Geleceğimizin teminatı olan minikleri yüreklendiren önce aileleri, sonra da yöneticileri tebrik ediyorum. Yaşanan bu hadise,
sözün bittiği andır. Biz onlara sahip çıktığımız müddetçe önümüz aydınlık olacaktır" dedi. Minik İbrahim ise bir kez daha "Terör son bulsun" mesajını verdi.


Necmettin Esen, Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okul Müdürü Arif Savaş ve Ağlan'ın sınıf öğretmeni İbrahim Balku'yu tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi. Esen, İbrahim Talha Alğan'a da teşekkür belgesi verdi ve yeni mektuplar yazması için kalem hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 23:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?