8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Altepe'den BESOB’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, BESOB’u ziyaret etti. BESOB Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları tarafından karşılanan Recep Altepe, esnafın meselelerini dinledi. Esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olmasından dolayı Altepe’ye teşekkür eden Tak, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade etti. 

Tarihi canlandırma adına yapılan çalışmalarla ilgili de iyi dileklerini dile getiren Tak, Osmangazi Belediyesi ile ilgili herhangi bir şikayet ya da olumsuzluk almadıklarını kaydetti. 

Genel anlamda seyyar satıcılarla ilgili sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Tak, belediye ile işbirliği içinde bu soruna çözüm bulunmasını istedi. 

Altepe, “Esnafımız seyyar satıcılardan şikayet ediyor. Ama kendisi dükkanının önüne dükkanın içindekilerden çok mal koyuyor. Önce kendisinin kurallara uyması gerekiyor. Sonra da seyyar satıcılara mücadele etsin. Önce çarşı esnafının çarşısına sahip çıkması gerekiyor. Bugün bakıyorsunuz bir sürü esnaf var çarşıda, ama bir araya gelip bir yönetim belirleyememişler. Alışveriş merkezlerinden şikayet ediyoruz, ama bugün küçücük bir alışveriş merkezinin bile yönetimi var. O yüzden önce kurallara uyacağız. Daha sonra sorunlarımızın çözümü için birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 19:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?