7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Altepe'den davullu adaylık açıklaması

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı önünde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını davul zurna eşliğinde açıkladı. 

Altepe, 5 yıldır Osmangazi ilçesinde estirdikleri hizmet rüzgarını artık Bursa'nın geneline yaymak istediklerini belirtti. 

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığına talip oldu. Büyük bir kalabalık grubun tezahüratları arasında AK Parti İl Binası'na gelen Altepe ilk önce İl Başkanı Sedat Yalçın'ı ziyaret ederek adaylık başvurusunu yaptı. Daha sonra davul zurna eşliğinde kürsüye çıkan Altepe, kendisini destekleyenleri selamladı. Bursa'nın her yönüyle güzel bir şehir olduğunu belirten Altepe, "Bu şehre hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. 15 yıldır yerelde Bursa'ya hizmet ettim. 5 yıl önce sizin desteğinizle büyük bir güçle Osmangazi Belediye Başkanlığı'na geldim. İlk günden kolları sıvadık ve Bursa'ya hizmet ettik. Herşeyimizi Bursa için verdik. Partimiz, dernekler, kurum kuruluşlarla birlikte çalıştık. Türkiye'de her branşta birinci kurum oduk. Hizmette ve projelerde örnek olduk. İstanbul, Ankara, Anadolu, Avrupa ve Balkanlar'da konuşulan kurum olduk. İlçemiz marka oldu. Birçok vizyon projelere imza attık. Artık Bursa'nın ana alterlerine çıkmak ve geneline bu rüzgarı yaymak istiyoruz. Bursa'yı marka kent yapacağız. Bursa ve her köşesi için projei ve teknik alt yapılarımız hazırdır. Herkes Bursa'yı konuşacak ve görmek isteyecek. Şeffaf temiz bir yönetim olacağız ve bursa kısa zamanda büyük mesafe alacak. Ulaşımla alakalı çelik ağları Bursa'yla donatacağız. Bursa'yı tanıyor ve taleplerini biliyoruz. Tüm bilgimizli paylaşarak ortak akılla üretecek ve çalışacağız. Halka tepeden bakmayacağız. Bunları geçtiğimiz dönemde yaşattık ve bundan sonra nasip olursa Bursa'nın başında göstereceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Bayrağı teslim almak için hazırız. Hepimiz için hayırlı olsun" dedi. 

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da Altepe'nin başarılı çalışmalarda bulunduğunu belirterek, "AK Parti'nin 5 yılda Türkiye'de yaptığı değişim ve dönüşümün Bursa'da da artacak devam edeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki dönem Bursa'nın yeniden yapılanacağı dönem olacak. Bunlarda AK Partili belediyeler tarafından olacak. Merkezi iktidar, yerel iktidar iş birliğini Bursa'da yeni dönemde de yaşayacağız" diye konuştu. 

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı Başkanı Tahsin Kara ise Altepe'yi Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda sonuna kadar destekleyeceklerini kaydetti.
Altepe'nin adaylık açıklaması öncesi Bursa Roman Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği orkestrası verdiği konserle, keyifli dakikalar yaşattı. Bazı vatandaşlar yerinde duramayarak oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 19:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?