7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Altgeçitler aydınlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin imajını yenileyen hizmetlerine devam ediyor. 

Şehri yeniden modernize ederken, insanlara kolay ve konforlu yaşam olanağı sunma hedefini benimseyen Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerini kentin her köşesine ulaştırarak vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Bursa'nın prestij bölgesi olan Heykel'deki Atatürk altgeçidinin eskiyen ve çürüyen tavanlarını da değiştirerek, kent merkezindeki bir utanç tablosunu ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, altından geçenler için tehdit oluşturan tavanlar modern bir malzemeyle yeniden kaplandı. 

Atatürk altgeçidinde eski asma tavanlar ve elektrik armatürlerinin tamamen söküldüğü çalışmalar kapsamında 60x60 ebatlarında, bin 300 metrekare alüminyum panel asma tavan yapıldı. 70 adet asma tavan armatürü kullanılarak elektrik tesisi de yenilenen altgeçide yaklaşık 100 bin YTL harcandı. 

Yapıldığı günden bu yana yenilenmeyen altgeçitlerin tavanlarının artık yürüyen vatandaşların üzerine döküldüğüne söyleyen altgeçit esnafı, yenileme çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Şehrin göbeğindeki bir altgeçidin tavan görüntüsünün esnaftan önce bir Bursalı olarak kendilerini utandırdığına işaret eden esnaf, yeni görüntüsüyle Atatürk Altgeçidi'nin Bursa'ya yakıştığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 19:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?