7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Anavatanlı gençlerden istifa

Anavatan Partisi İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Altıntepe ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Aydın ve üyeleri partilerinden istifa etti. 

İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Altıntepe, yıllardan beri siyaset yapan, dönem dönem ülkeyi yöneten ve halen de yönetmeye talip olan bir çok eski ve yaşlı siyasetçinin gençlerin yolunu tıkadığını belirterek, "Biz gençler olarak şeffaf ve dürüst siyaset istiyoruz. Süre gelen Demirel siyasetinden bıktık artık. Bu koltuk sevdalıları yüzünden gençlerimiz siyaset yapamaz duruma gelmiştir" dedi. 

Altıntepe, "İlçe Başkanı Mustafa Güden ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin vurdumduymaz, siyasetten uzak olarak parti içinde gerçekleştirdikleri davranışlardan, parti ideolojisine yakışmayan ters davranışlardan dolayı Anavatan Partisi sürekli kan kaybediyor. Bunlar partimizin ilerlemesinin önünde birer köstek vazifesi görüyorlar. Bu yüzden ben ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Aydın ile 20 asil, 20 yedek gençlik kolları üyesi arkadaşlarımızla birlikte istifa ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 13:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?