7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Anne katili hakim karşısında

Bursa'da, 7 ay önce evlenmesine izin vermeyen annesini 22 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kız, ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul'daki tedavisi yüzünden 2 celsedir duruşmaya katılmayan sanık, cinayeti nasıl işlediğine kendisinin bile inanamadığını söyledi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "annesini öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen Z.D., bugünkü ilk kez hakim karşısına çıktı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisi yüzünden 2 celsedir duruşmaya katılmayan Z.D., olaydan dolayı çok pişman olduğunu söyledi.

Ablası kötü bir evlilik geçirdiği için annesinin kendisini isteyenlere vermediğini anlatan Z.D., "Beni evlendirmediği için ona çok kızıyordum. Olay günü ise kendimden geçtim. Şuurumu kaybetmişim. Bıçağı alıp saldırmışım. Nasıl yaptığımı ben de anlamadım. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Şimdi olsa asla yapmazdım. Kendimde değildim. Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi görüyordum. Olaydan sonra İstanbul'da da tedavi gördüm. Çok pişmanım" dedi.

7 ay önce Gaziakdemir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eve gelen dünürlere kendisini vermediğini ileri sürdüğü annesi Fatma D.'yi bıçakla kovalamaya başlayan sanık, evinin karşısındaki karakola sığınmak isteyen annesini sokak ortasında bıçakla delik deşik ederek öldürmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?