7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Antalyaspor'a çirkin saldırı

Bursaspor ile yaptığı maçın ardından yoğun güvenlik önlemleri arasında stattan ayrılan Antalyaspor'un A ve PAF takımı, taşlı saldırıya uğradı. 

Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor, stat çıkısında Bursasporlu taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Kırmızı-Beyazlı takımın PAF takımı, Botanik Çevre Yolu'nda, A takımı ise Malcılar Lisesi civarında yeşil-beyazlı taraftarların saldırısına uğradı. A takımın bulunduğu otobüse yumruk büyüklüğünde taş atılırken, aracın camları paramparça oldu. Atılan taşlar sebebiyle Antalyasporlu Abdullah'ın başına cam parçacıkları isabet etti. Antalyasporlu Musa'nın ise ayağında kesik oldu. Kulüp doktorunun hemen müdahale ettiği olayda, Musa'nın ayağına 3 dikiş atıldı. PAF takımın bulunduğu otobüsün ise 6 camı tuzla buz oldu. Atılan taşlarla yaralanan Musa, "Fark edemediğim bir anda taş geldi. Bacağım kesildiği için dikiş atıldı" dedi. 

Antalyaspor'un başarılı file bekçisi Ömer Çatkıç ise, "O taş bir arkadaşımızın başına gelip ölebilirdi. Neyse ki ucuz kurtulduk. Bunlar hiç onaylamadığımız olaylar. Taraftarları sakin olmaya çağırıyoruz" diye konuştu. Antalyaspor kafilesi, daha sonra İskender Kebap yemeğe gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 19:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?