8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Arkadaş katili adliyeye sevk edildi

Bursa'da aralarında husumet bulunan arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddia edilen 19 yaşındaki madde bağımlısı zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 22.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Sedir Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, karşılaştıklarında birbirlerine kabadayılık yaparak üstünlük sağlamaya çalışan madde bağımlısı Gökhan Elverdi (20) ve M.S.S. (19), dün akşam saatlerinde bir daha karşılaştı.

İki gencin tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine M.S.S.'nin yanında taşıdığı bıçakla göğsünden yaraladığı Gökhan Elverdi bir anda yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı genç 112 ambulansı tarafından ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gökhan Elverdi ve zanlı M.S.S.'nin birlikte hırsızlık olaylarına karıştıkları ve para dağıtımı yüzünden sık sık tartıştıkları öğrenildi. Ayrıca zanlı ve ölen gencin madde bağımlısı olduğu iddia edildi.

Olayın ardından evinde yakalanan zanlı M.S.S, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 16:46:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?