8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Arkadaşını öldürene 30 yıl hapis

Bursa'da kendisini 3 YTL hırsızlık yapmakla suçladığı iş arkadaşını bıçaklayarak öldürmekle suçlanan şahsın yargılanmasına başlandı. 

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmek" suçundan 30 yıla kadar hapsi talep edilen G.K. (29), bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 3 ay önce, Odunluk Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir oto yıkama servisinde çalışan Arif Bayram'ı (27) kendisini hırsızlık yapmakla suçladığı için öldürdüğü öne sürülen sanık G.K., çok pişman olduğunu söyledi. Hakkındaki iddiaları yalanlayan sanık G.K., "İşyerine yıkanması için aracını bırakan bir müşterimizin 3 YTL'si kaybolmuştu. Ölen Arif Bayram, paraları benim aldığım konusunda hakkımda ileri geri konuşup dedikodu yapıyordu. Kendisini, 'Bak böyle ileri geri konuşman iyi olmaz' dediğimde bana, 'Sen bu zamana kadar kime ne yaptın ki bana bir şey yapacaksın?' cevabını verdi. Bunun üzerine bıçağı çıkartıp rast gele salladım. Amacım onu yaralamaktı. Çok pişmanım" dedi. 

Ölen Arif Bayram'ın müşteki olarak duruşmaya katılan eşi E.B., olayı görmediğini söyleyerek, "Sanıktan şikayetçiyim. Eşim hiç uğruna 3 YTL için öldürüldü. Cezalandırılsın" dedi. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 12:06:11
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 12:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?