7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Arkadaşların tartışması kanlı bitti

Bursa'da, aralarında husumet bulunan eski arkadaşların tartışmasında kan aktı. 

Kurusıkıdan bozma tabancasıyla arkadaşını vurduğu iddia edilen zanlı aranıyor. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi'ne bağlı Alacahırka Mahallesi Esen Çıkmazı'nda, aralarında husumet bulunan Hakkı G. (23) ile Bahri P. (23) ve Muhammet H. (23), tartışmaya başladı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammet H., kurusıkıdan bozma tabancasını çıkartarak Hakkı G.'ye bir el ateş etti. 

Kanlar içinde kalan Hakkı G, 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra firar eden zanlıların yakalanması için soruşturma başlatan emniyet yetkilileri, yeni çıkarılan yasa dahilinde kurusıkı tabancaların otomobil ve şahısların üzerlerinde bulundurulmasının yasaklanmasına rağmen, suç işlemeye yatkın şahısların kurusıkı silahları herhangi bir av malzemesi satan mağazadan kolaylıkla alabildiklerini belirtti. Kurusıkı tabancaların sadece bir vidasının sökülerek gerçek silaha dönüştürüldüğüne dikkat çeken yetkililer, şahısların satın aldıkları kurusıkı silahlarının kayıtlarını yaptırmadıklarını, bu olayların önüne geçebilmek için kurusıkı silahların ruhsat dahilinde satılması gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 14:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?