7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

ARSİYAD'dan BSMMMO'ya ziyaret

Artvin Sanayici, İş Adamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYAD) Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (BSMMMO) ziyaret etti. 

ARSİYAD Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, BSMMMO Başkanı Mesut Topçu'yu makamında ziyaret ederek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi. Artvin ve yöresinin kalkınması için bir şeyler yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Manasoğlu, "Bu konuda bir platform oluşturarak yörede toplantılar yaptık. Bu bölgede kooperatifleşmeyi özendirerek, insanları yönlendirebiliriz. Bunun yanı sıra yöre insanının negatif psikolojisini düzeltmemiz gerek. Bölgeye ticari ve turistik yatırımlar yapılmalı. Ancak bu şekilde göçün önü alınabilir. Başkan Topçu'ya da dernek çatısı altında görmek isteriz. Birlikte projeler üretebiliriz" dedi. 

Başkan Topçu ise iş adamları olarak bu konuda öncü olabileceklerini belirterek, "Somut adımlar atarak kurulacak şirketler ve turizm firmalarıyla bölgeye katkı sağlayabilirsiniz. Bizler bu konuda katkı vermeye hazırız. Bu yöreye ait bir çok dernek ve kuruluş olmasına rağmen kamuoyuna gerekli tanıtım yapılmadığı kanaatindeyim. Değişik etkinliklerle bu durum aşılabilir" diye konuştu. 

Ziyaretin sonunda ARSİYAD Başkanı Manasoğlu, BSMMMO Başkanı Topçu'ya dernek flamasını hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 16:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?