7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

As Merkez'in 'duman'la mücadelesi

Sigarayla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği Bursa İl Temsilcisi As Merkez, geçtiğimiz yıl başlattığı “SigarASız Bir Yaşam” kampanyası ile tam 373 kişinin sigara bağımlılığından kurtulmasını sağladı.

Türkiye’de bir ilke imza atarak geçtiğimiz yıl Sigarayla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği (SAĞLIK-DER) Bursa İl Temsilciliği’ni üstlenen As Merkez, “duman”la mücadelede galip geldi. As Merkez giriş katında yer alan SAĞLIK-DER standını ziyaret eden 415 kişiden 373’ü sigarayı bırakarak, sağlıklı bir yaşama “merhaba” dedi.

As Merkez, 20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nü ziyaretçileriyle birlikte kutladı. 20 Kasım’da tüm ziyaretçilerine sigaranın zararlarını anlatan broşürler dağıtan As Merkez, “Biz SigarASız Bir Yaşam Seçtik! Ya Siz!” diyerek, sigara kullanıcılarını bu bağımlılıktan kurtulmaya çağırdı.

20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde As Merkez’deki SAĞLIK-DER standını ziyaret eden 25 kişi daha hem ciğerlerini hem de geleceklerini karartan sigarayı bırakmak için ilk adımı attı. 20’şer dakikalık 3 seans ile sigaraya veda etmeye hazırlanan As Merkez ziyaretçileri aldıkları kararla ailelerini de mutlu etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 14:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?