7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Asansörde can pazarı

Bursa'da asansör boşluğuna düşen bir kişi, itfaiye ve polis ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Ağır yaralanan şahsın yakınları sinir krizleri geçirirken, ambulansın gecikmesi üzerine tepki gösterdi. 

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Hacı Seyfettin Mahallesi Beyazıt Caddesi üzerindeki Gençser Altınoluk Apartmanı'nda oturan Ceylan Abaklı (33), 3. kattan asansöre binmek istedi. Abaklı, kabin olmamasına rağmen enteresan bir şekilde kapısı açılan asansörün boşluğuna düştü. 

Yakınlarının çabasına rağmen kurtarılamayan Abaklı için polis ve itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri, asansör kabinini makarayla bir üst kata çekerken, yaralı şahıs boşluktan çekilerek kurtarıldı. Bu arada, ambulansın gelmesini bekleyen Abaklı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Ambulansın gecikmesine sinirlenen yaralının yakınlarını polis güçlükle yatıştırdı. Bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan Ceylan Abaklı'yı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Söz konusu asansör firması yetkilileri polis ile birlikte olay yerinde inceleme yaparken, başlatılan tahkikat sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 10:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?