7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Atık piller toplanıyor

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Yerel Gündem 21 ve Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından atık piller toplanmaya başlandı. 

Projeye Meslek Lisesi’nden başlandı. Meslek Lisesi’ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, öğrencilere bir konuşma yaparak, atık pillerin çevreye nasıl zarar verdiğini ve yapılması gereken çalışmaları aktardı. Öztetikler, atık pillerin tabiatı en fazla tahrip eden maddeler olduğunu, başta okullar olmak üzere kurum ve kuruluşlara atık pilleri toplama kutusu koyacaklarını dile getirerek, "Bu kutularda toplanan piller daha sonra imha merkezine gönderilerek imha edilecek. Belediye olarak bu çalışmaya itina ile yaklaşan YG-21 Genel Sekreterliği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne, ayrıca desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.’dedi. 

Mustafakemalpaşa ilçesinde ilk etapta okul ve kurumlara 30 adet atık pil toplama kutusu yerleştirildi. Atık pil toplama kampanyasına ilk önce ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 17:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?