7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Aybaba'dan futbolcularına mesaj

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolcularına mesaj göndererek, "Ağızlarıyla konuşmasınlar. Yapacaklarını icraatları ile göstersinler. Antrenmanlarda çok çalışsınlar, maçlarda yeterli performansı göstersinler, daha yukarılara çıksınlar, dördüncü, üçüncü olsunlar futbolcularımızı tutan yok" dedi. 

Özel bir hastanede sağlık kontrolü sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aybaba, "Oyuncularımızın sağlık açısından ne durumda olduklarını görmek için kontrolden geçiriyoruz. Transferler ile ilgili çalışmalarımız büyük ölçüde bitti. Ama 'bu transferimiz tamamen bitti' demek değildir. Önümüzde uzun bir süre var. Bununla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kampa girip elimizdeki mevcut kadroyu bir görelim. Hazırlık maçları yapacağız. Hangi mevkide eksik görürsek o mevkiye transfer çalışması yapacağız. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda bize çok destek verdi. Bazı oyuncuları istedik, olmuyor. Tabi bu işler çok zor. İyi oyuncular aldık. Kampa girip oyuncuların performaslarına bakacağız. Hazırlık maçlarını oynayıp sonra bir hedef koyabiliriz. Tabi sezon başlamadan herkesin gönlünde şampiyon olmak geçer" diye konuştu. 

Futbolcuların "zirveye oynayacağız" şeklinde demeç vermesi üzerine Aybaba, "Futbolcular ağızlarıyla konuşmasınlar. Yapacaklarını icraatları ile göstersinler. Antrenmanlarda çok çalışsınlar, maçlarda yeterli performansı göstersinler, daha yukarılara çıksınlar, dördüncü, üçüncü olsunlar futbolcularımızı tutan yok. Keşke böyle bir başarı gösterseler. Hem onlar hem de takımımız bir yerlere gelir" şeklinde konuştu. 

Yusuf Şimşek'in Yunanistan takımı ile problemi olduğunu ifade eden Aybaba, Başkan Yazıcı'nın dün Yunanistan'a gidip kulüp ile görüştüğünü kaydetti. 

Romeschenko'ya talip olan takıma, ödediklerinin 3 katı fiyat verdiklerini söyleyen Aybaba, bu kulübün düşündüğünü kaydetti. 

Teknik Direktör yardımcılığı için eski futbolcu Ersel Uzgur ile görüşeceğini ifade eden Aybaba, "Adnan Örnek gidebilir de kalabilir de" diye konuştu. 

Öte yandan, Samet Aybaba, antrenör Levent Şahin ve kaleci Antrenörü Yaşar Duran sağlık kontrolünden geçti.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 14:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?