7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Baba-oğul akülü arabaya kavuştu

Bursa'nın Mustafa Kemalpaşa ilçesinde bağlı Ocaklı köyünde 19 yıldır felçli babasına bakan ve hastalığından dolayı yürüyemeyen Naci Sakin'e ilçe kaymakamlığı ile belediye el uzattı. 

MS hastalığına yakalanan 2 çocuk babası Naci Sakin, 80 yaşındaki felçli babası Süleyman Sakin'e bakabilmek şöyle dursun, ayağa bile kalkamıyordu. Babası ile birlikte yürüyemeyen 40 yaşındaki Naci Sakin, hem kendisi hem babasının kullanacağı bir sakat arabası istiyordu. Basında çıkan haberler üzerine harekete geçen ilçe Kaymakamı Adem Saçan ve Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Sakin ailesinin ihtiyaçlarını giderdi. Kaymakam Adem Saçan, Sakin ailesine düzenli olarak 250 YTL aylık bağlatarak, çocukların eğitim ve öğreniminin de kaymakamlıkça karşılanacağını bildirdi. 

Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper de Naci Sakin'e istediği akülü engelli aracı aldı. Sakin ailesinin köydeki evine giden Başkan Orhan Alper, akülü engelli aracını Naci Sakin'e teslim etti. Aile bu sırada göz yaşlarına hakim olamazken, Başkan Alper'e teşekkür etti. Başkan Alper, aileye her zaman destek olacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 12:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?