7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Baba olmasına 3 ay kala öldü

Bursa'da 2 ay önce fıtık ameliyatı olan 25 yaşındaki bir kişi, baba olmasına 3 ay kala aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi, Yeşilova Mahallesi Arzu Sokak üzerinde oturan Ramazan Sarı (25) dün aniden rahatsızlandı. 2 ay önce fıtık ameliyatı olan Sarı, yakınları tarafından hemen Gülbahçe Özel Polikliniği'ne kaldırıldı. Oradan da Koğukçınar Polikliniği'ne götürülen Sarı, durumunun ciddi olması üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından devlet hastanesine sevk edildi. Eşinin 6 aylık hamile olduğu belirtilen Sarı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada Sarı'nın kayınpederinin ise Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu öğrenildi. 

Polis Bayramı'nda aldığı acı haberle yıkılan polis memuru Ahmet K. (49), acı haberi duyunca hastaneye koştu. Cesedi inceleyen savcı, Sarı'nın ölümünü şüpheli buldu. Baba olmasına 3 ay kaldığı öğrenilen Sarı'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sarı'nın kesin ölüm sebebi otopsinin ardından belli olacak.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 18:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?