7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

BAĞ-DER'den anlamlı yardım

Bursa Ağrılılar Derneği (BAĞ-DER) üyelerinin zekat ve fitreleriyle alınan erzaklar, yardıma muhtaç ailelerin rencide olmaması için adreslerine teslim ediliyor. 

Her biri 100'er YTL'lik 400 gıda paketi teslim ettiklerini ifade eden BAĞ-DER Başkanı Ensar Seyhan, "Herkes kendi evinin önünü süpürürse ne yoksulluk, ne de terör kalır. Hemşeri dernekleri çok önemli. Başkanlar bir psikolog gibi olmalıdır" dedi. 

Ramazan ayı münasebetiyle dernek üyelerinin zekat ve fitreleriyle aldıkları her biri 100'er YTL'lik 400 gıda paketini, yardıma muhtaç ailelere ulaştırdıklarını vurgulayan BAĞ-DER Başkanı Ensar Seyhan, "Herkes kendi kapısının önünü süpürürse, o zaman ne yoksulluk, ne de terör kalır. O yüzden dernek başkanlarına burada çok büyük işler düşüyor. Hepsinin psikolog görevi yapmaları lazım. Başkanlar sorumlu oldukları kendi hemşerileri başta olmak üzere diğer tüm insanların meselelerine eğilip, çözüm bulmaya çalışmalıdır. Böylelikle pek çok mesele büyümeden kaynağında çözülür" diye konuştu. 

Ayrıca yardıma muhtaç ailelerin rencide olmaması için gıda paketlerini belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine teslim ettiklerini kaydeden Başkan Seyhan, yaşanacak muhtemel izdiham ve yardım rezilliğinin de önüne geçtiklerini vurgularken, "Yardımlarımız sadece Ramazan ayına mahsus değildir. Yılın tüm aylarına dağıtılıp, düzenli olarak yapılacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 11:59:07
Güncelleme :23 Eylül 2008 Salı 12:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?