7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bakan Çelik yer sofrasında iftar açtı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi bir aileyle birlikte yer sofrasında iftar açtı. 

Bakan Faruk Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte Davutkadı Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Aydemir'in evine konuk oldu. Hiçbir geliri olmadan komşularının yardımlarıyla kira olan evini geçindirmeye çalıştığını söyleyen Hatice Aydemir, kocasının diz kapaklarındaki kemik erimesi sebebiyle çalışamadığını ifade etti. Oğlunun cezaevine girmesinin ardından torunlarının ve gelininin de bakımını üstlenen anne Aydemir, Belediye Başkanı Keskin'in desteğini her zaman hissettiğini anlattı. 

Başkan Keskin ise, yardıma ihtiyaç duyan herkese ellerinden geldiğince destek olacaklarını dile getirdi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bundan sonra aileyle bizzat ilgilenerek, ellerinden gelen desteği göstereceklerini vurguladı. Aileyle sohbet eden Bakan Çelik, daha sonra yer sofrasında iftar açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 15:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabahattin ertan IP: 85.103.249.xxx Tarih : 10.09.2008 00:38:27

sayın bakan ihtiyaç sahibi ailerle ilgilenmeniz çok iyi bizleri çok memnun ediyor ama yetkiniz olan konulara duyarsızlığınız hiç hoş değil siz bu ülkede çalışma bakanı olduğunuzda sevinmiştim çünkü bizler cavit çağlara ait sifaş ta yıllardır bir sürü sorunlarla boğuşa boğuşa bu günlere geldik siz bakan olunca konuya vakıf biri olarak ilgi gösterirsiniz sanmıştım ama aksine siz bakan olduktan sonra 4857 sayılı iş yasasına aykırı olarak aylarca ücretsiz izine çıkarıldık görmezden geldiniz en son hiç bir hakkımız ihbar ve kıdem tazminatlarımız ödenmeden 20 yıllık emeğe karşılık resmen sokağa atıldık ama malesef siz bizim sorunlarımızla ilgileneceğinize cavit çağların oğlunun nişan yüzüklerini takmayı düğününde şahitlik yapamayı tercih ettiniz seçimler yaklaşıyor yine bize gelip oy isteyeceksiniz sayın bakanım hatırlatırım size inşallah bundan böyle gerçekten hakkı yenenlerin yanında olursunuz