8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bakan Çelik'ten esnaf ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Büyük Taarruz'un 86. Yıldönümü kutlamaları sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile birlikte Uzun Çarşı ve Kayhan esnafını ziyaret etti.


Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın da katıldığı ziyarette Bakan Çelik, Uzun Çarşı'dan Kayhan'a kadar uzanan alanda vatandaşların hem Zafer Bayramı'nı hem de Ramazan ayını kutladı. Bakan Çelik, esnafa belediye başkanlarından memnun olup olmadığını sorarak yaklaşan yerel seçimler öncesinde nabız yokladı. Uzun Çarşı esnafı da yıllardır yaşadıkları su baskınlarına karşı yaptığı altyapı çalışmalarından dolayı Başkan Hikmet Şahin'e ve çarşılarını güzelleştiren Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Bakan Çelik, yerel yönetimlerin hizmetleriyle Bursa'nın güzelleştiğini ve daha yaşanmaktan mutluluk duyulan bir şehir haline geldiğini söyledi. Esnafla sohbet sırasında bazı vatandaşlar, Bursa'ya hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür etti.
Osmangazi Belediyesi tarafından çarşıda yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarını da inceleyen Bakan Çelik, daha sonra Gökdere Medresesi'nde öğle yemeği yedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 16:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?