7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başarılı polislere ödül

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde başarılı polisler teşekkür belgesi ve plaketle ödüllendirildi. 

Yıl içerisinde gösterdikleri başarılarından dolayı 49 polise İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir tarafından teşekkür belgesi verildi. Acemler Polisevi'nde düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, birim amirleri tarafından yapılan yıllık değerlendirmeler sonucunda, hem görevlerinde hem de halkla ilişkilerde üstün başarı gösterdikleri tespit edilen 49 personeli ödüllendirmeye karar verdiklerini söyledi. 

Başarılı personeli 2008 yılında da her ay çeşitli hediyelerle ödüllendireceklerini ifade eden Demir, "Bunu gelenek haline getirdik. Bu arkadaşlar mesleği en üst seviyede temsil ediyor. Bu tür olaylar personelimizi teşvik ediyor" diye konuştu. 

Geçtiğimiz günlerde emniyetin internet sitesinde, Karacabey yolu üzerinde lastikleri patlayınca yolda kalan bir vatandaşa 2 polisin yardım ettiğini okuduğunu anlatan Demir, "Vatandaşlarımızın memnuyetini duydukça daha da mutlu oluyoruz. Bu tür olaylar çok gurur verici. Diliyoruz ki emniyet teşkilatında görev yapan tüm personelimiz bu zihniyette olsun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 16:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?