7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başbakan Erdoğan, Bursa'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlarda bulunmak üzere Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Bursa'ya geldi. 

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan Başbakanlığa ait helikopter, saat 13.00 sıralarında Küçükbalıklı'daki Afet Yönetim Merkezi'nin bahçesine indi. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanları, Bursa Valisi Şehabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin karşıladı. Başbakan ve bakanların gelişi sebebiyle güvenlik güçleri olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. 

Başbakan Erdoğan, saat 13.30'da Arabayatağı'nda Bursaray B etabının açılışını gerçekleştirecek. Daha sonra trenle Osmangazi Metro İstasyonu'na gidecek olan Başbakan Erdoğan saat 14.00'te Kent Meydanı ve telekonferans yöntemiyle toplu açılışları gerçekleştirip halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan saat 15.00'te Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Su Kayağı tesislerinin açılışını gerçekleştirip Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Merinos Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında inceleme yapacak.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 14:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samet erdoğan IP: 88.245.14.xxx Tarih : 14.06.2008 20:56:58

gerçekten çokkk ama çokkk teşekkürlerimizi iletiyoruz sayın başbakanımıza.Çok güzel ulaşım ve daha pek çok olanaklar sağladığı için bizlere.bugünde metromuzu biz değerli halkımıza hizmete kendisi açtığı için saygı ve selamlarımızı iletiyoruz.BEN MİMARSİNA MAHALLESİNDEN ÖĞRENCİ SAMET ERDOĞAN