7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Aktaş İnegöl'e yeniden talip

AK Parti Bursa il yönetiminin yaptırdığı temayül yoklamasında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ardından en fazla oyu alan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün akşam Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen ve gövde gösterisine dönüşen törenle ikinci bir beş yıl için aday olduğunu açıkladı.

AK Parti yöneticileriyle salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşların katıldığı törende, konfeti yağmuru altında salona giren Başkan Alinur Aktaş, Bu reis bizim reis, adaleti tertemiz, bu reisin peşinden yürüsün tüm ilçemiz", "İnegöl seninle güzel, bizim için sensin özel", "Hizmetlerinle gurur duyuyoruz" ve "Seninle bir beş yıl daha" pankartları ile karşılandı.

Aktaş, "Sizlerin varlığı, sevgi ve katkısı benim için en büyük mutluluktur. Ülkemiz için, milletimiz için, bulunduğumuz konumda İnegöl'ümüz için, adalet ve kalkınma uğruna birlikte çalışmak, dava birliği etmek ve bu gaye uğrunda çalışan kardeşlerimizle birlikte, bir sevgi yumağı oluşturmak kadar büyük bir şeref olamaz. Partimizin, İnegöl'ümüzde de kuruluşunun ve yükselişinin hep birlikte neferi ve şahidi olduk. Bu büyük yürüyüşte İnegöl'ümüze 5 yıl belediye başkanlığı yapma sorumluluk ve onurunu taşıdım. Ben milletimizin emanetini 5 yıl boyunca acizane taşımış bir kardeşiniz olarak huzurunuzda bulunuyorum. Bu onur ve gururla aranızdayım. Yolumuza devam etme azmindeyiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi, kentimizde de sizlerin destek ve paylaşımları ile kalkınma hamlesi tüm hızıyla sürecektir. Bu büyük adımların yerel olarak sorumluluğunu, onurunu beş yıl boyunca taşımaya çalıştım. Bu davaya mensup olmak her birimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Hayallerdeki İnegöl'ü kurmak için bana güvenip destek verdiniz. Sizlerin bizlere yüklediği anlam ve misyonla bugünlere geldik. Sizlerin teveccühü ile bizler bu kent için çalıştık ve projeler ürettik. Beşinci hizmet yılımızda yeni İnegöl'ü kurma ve mevcut İnegöl'ü yenileme hedefi ile ortaya koyduğumuz projelerimiz, ekibimizle birlikte, hayallerdeki İnegöl'ün kurulacağına inanan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen siz değerli hemşerilerimin başarısıdır. Biz alt yapısı, üst yapısı ile, sosyal, ekonomik ve kültürel değerleri ile yeni bir İnegöl kurmaya, değişim ve dönüşüm çalışmaları ile de mevcut İnegöl'ü yenilemeye çalıştık. Günlük çalışmalar yerine İnegöl'ü geleceğe taşıyacak projeler üzerinde durduk. Adım adım gerçekleştirdiğimiz projelerimizin bütününde modern bir İnegöl doğacaktır. Tüm çalışmalarımızı bu inanç ve azimle gerçekleştirdik" diye konuştu.

Aktaş, "Yeni İnegöl projesi, TOKİ konutları, ikinci OSB projesi, kapalı semt pazarı, yeni modern itfaiye binası, uluslararası fuar merkezimiz ve mobilya fuarlarımız, yeni şantiye binalarımız, yenilenen Oylat, şehir dışına alınan kamyoncular garajı, hal ve tahıl binaları, lastikçiler ve tüpçüler sitesi, dev arıtma tesisimiz, sahipsiz hayvanlar bakım ve tedavi merkezi, botanik park, modern şehirler arası terminal, Ahmet Türkel çevre yolu, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, fen ve Anadolu öğretmen liseleri, bilgi kültür evi, ücretsiz sağlık hizmetlerimiz, poliklinik ve sağlık ocaklarımız, kent müzesi projemiz, anıt değerinde saat kulemiz, spor yatırımlarımız, ramazan sokağı ve uluslararası festivallerimiz ilçemizdeki projelerimizden bazılarıdır. Tek cümleyle ifade etmek gerekirse, biz yüreğimizde insan sevgisi, hayalinizdeki İnegöl'ü kurmak için çalıştık. Hep söyledik, yine söylüyorum. Hizmetlerimizin iki ana başlığı var; birincisi yeni İnegöl'ü kurmak, ikincisi mevcut İnegöl'ü yenilemektir. Allah nasip ederse gelecek dönem içinde plan ve projelerimiz hazır. Daha büyük hizmet ve atılımlarla bu görev ve sorumluluğa tekrar hazırız" dişe konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 15:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?