7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Cingil'e yoğun ilgi

Yenişehir Terziler Köyü'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yeşil Hoca'yı Anma Günü yapıldı. Etkinlikte çevre köyler ve ilçe merkezinden gelen konuklara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. 

Etkinliğin konukları arasında Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri de vardı. Muhtar ve köylülerle bir süre sohbet eden Başkan Cingil, AK Parti Siyasi ve Hukuki işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Akbıyık, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Tüfekçi ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle, etkinlikte görev alan köy sakinleriyle görüştü. 

Gezilerinde çocukları ve yaşlıları da dikkate alarak onları sabırla dinlediği bilinen Başkan Cingil, Terziler'de de sevgi gösteriyle karşılandı. Başkan Cingil'in hemen çevresini saran çocuklar onunla anı fotoğrafı çektirdi. 

İlköğretim Okulu öğrencisi olduklarını öğrendikleri çocuklara derslerdeki başarılarını soran Cingil, 'Çok iyi' yanıtını aldı. Çocuklara daha çok çalışmalarını öğütleyen Cingil, 'Köye yarıyıl tatilinde yine geleceğim ve karnelerinizi birlikte inceleyeceğiz. Bol pekiyi ile dolu karneler görmek istiyorum' dedi. Çocuklar da Başkan Cingil'e pekiyi notları dolu karneler getirme sözü verdiler. 

Başkan Cingil ve beraberindekiler daha sonra köyden ayrıldılar.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?