7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Keskin'e mangallı teşekkür

Bursa Yıldırım Belediyesi'nde verilen kadro ve varılan uzlaşı sonrası Başkan Keskin'e işçilerden mangallı teşekkür geldi. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin işçi kadrosundaki personeli tarafından organize edilen mangal keyfinde, çalışanları ile bir araya geldi. İşçi personelinin daveti üzerine ,daire müdürleri ve yetkili sendika temsilcilerinin de katıldığı yemekte, çalışanları ile buluşan Başkan Keskin "İşçilerimiz belediyemizin aynasıdır" dedi.
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü şantiyesinde, buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve işçiler mangalın tadını çıkardı. Çalışanları ile bol bol sohbet eden Keskin, yemek sonrası yaptığı konuşmada büyük Yıldırım ailesini oluşturmanın mutluluğu ve güveni içinde olduğunu ifade etti. İşçilerin özlük haklarını çok önemsediklerini kaydeden Keskin, "İşçimizin teri kurumadan, işçi hakkı kutsaldır, diyoruz ve hakkını verme noktasında aksatmadan, geciktirmeden tüm ödemelerimizi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

Yıldırım Belediyesi'nin yetkili sendikası Belediye İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Abdullah Naci Levent ise "Özgen Başkan'a ne kadar teşekkür etsem azdır. İşçimiz için yaptıkları ortada. Sadece işçimiz için mi? Yıldırım İlçesi için yaptıkları takdire şayandır. Ne mutlu ki böylesi bir belediye başkanı ile çalışıyoruz " diye kaydetti.
Başkan Keskin, yemek sırasında davul zurna eşliğinde işçilerin ısrarını kırmayarak oynadı.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 09:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?