7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Şahin: 'Sözümüz senettir'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, belediye başkanlığı süresince yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermediğini, 4,5 yıllık görevinde de bu anlayışı sürdürdüğünü belirterek, "Halkımıza hizmet için siyaset yapıyoruz. Farkımız fark ediliyor. Güzellikler devam edecek" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, mahalle ve hemşeri derneklerine yönelik mutat ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şahin, AK Parti'nin Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk ve İl Genel Meclisi Üyesi Enver Özdemir ile birlikte Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 

Siyaset Akademisi'nde ders vermek için gittiği Diyarbakır gezisi sonrasında iki şehir arasında kurulan dostluk köprüsünü daha da sağlamlaştırmak amacıyla derneğe ziyareti programına aldığını belirten Şahin, "Hem Bursa'da hem Diyarbakır'da Anadolu insanına yakışır bir misafirperverlikle karşılandık. Bizim hedefimiz partimizin adında yer alan adalet ve kalkınma. Hepimiz kardeşiz ve Türkiye Cumhuriyeti'nin gemisi içindeyiz. Bu geminin yol alabilmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" diye konuştu. 

Bursa'da özveriyle yürütülen çalışmalarının insanlar tarafından fark edildiğine işaret eden Başkan Şahin, "Siyaset, hizmet amaçlıdır. Biz de hizmet için siyaset yapıyoruz. Hemşehrilerimiz de son 4,5 yıllık dönemde farkı fark ediyorlar" dedi. Yolda vatandaşlar tarafından durdurularak çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür yağmuruna tutulduğunu dile getiren Başkan Şahin, "Bir yandan bugün için çalışırken, gelecek dönem için de farklı projeler üretmeye devam ediyoruz. Bir yandan kentin sorunlarını çözerken, diğer yandan gelecek nesillere daha sağlıklı yaşanmaktan mutluluk duyulan bir Bursa bırakmak için çalışıyoruz. Devrim niteliğindeki işleri sizlerin gönül desteğinizle gerçekleştiriyoruz. Bizim için batı da doğu da bir. Hizmetlerimizle herkesi kucaklıyoruz. Sizin güler yüzünüzü görmek bizi memnun ediyor. Karnemiz pek iyilerle dolu" şeklinde konuştu. 

Diyarbakırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Ergenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in çalışmalarından memnun olduklarını, son 5 yılda Bursa'nın ulaşımdan tarihe, kentsel dönüşümden sportif aktivitelere kadar her alanda çehresinin değiştiğini kaydetti. Dernek 2. Başkanı Sırrı Tekin, Başkan Hikmet Şahin'in bir dönem daha aday olmasının Bursa için önemli olduğunu vurgulayarak, "Başkanımızın vizyonu bize gelecekte daha güzel bir Bursa'nın ışığını veriyor. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptıkları ortada. Partili partisiz, ilçe belde ayrımı yapmaması bizi daha da mutlu ediyor. Başkan Şahin, Bursa'ya yakışıyor" şeklinde duygularını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 13:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
brs IP: 78.173.181.xxx Tarih : 21.10.2008 15:12:03

stad işi ne oldu sayın başkanım