8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Başkan Şahin Muş’tan gelin aldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Siyaset Akademisi’nde deneyimlerini anlatmak için gittiği Muş’tan Bursa’ya gelin getirdi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Muş’ta Fatih-Esra Köse çiftinin düğününe katıldı. Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin nikahını kıydığı genç çiftin mutluluğuna ortak olan Başkan Şahin, “Damadın Bursalı olduğunu öğrenince düğüne katılıp genç çiftlerin mutluluğuna ortak olmak istedim. İlk kez belediye başkanlığı yaptığım bir şehrin damadına gurbetten gelin alıyorum. Bugünü unutmayacağım” dedi. Şahin, düğünde gelin ve damatla birlikte halay çekti. Damat Fatih Köse, Başkan Şahin’in Bursa’da yaptığı başarılı çalışmaları gazetelerden okuduğunu belirtirken, “Başkanımızın düğünüme geleceğini sunucunun anonsu ile öğrendim. Şaka sandım ama daha sonra kendisini görünce çok heyecanlandım. Doğduğum şehrin belediye başkanının üstelik memleketimden kilometrelerce uzaklıktaki düğünüme gelmesi beni çok duygulandırdı” şeklinde mutluluğunu dile getirdi. 

Başkan Şahin, Muş gezisinde daha önce İnegöl Kaymakamı olarak görev yapan Erdoğan Bektaş’ı da yeni makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, Bektaş’ın İnegöl’de iz bırakan bir kaymakam olduğunu belirterek, “Kendisi ile sıkıntılı bir tanışmamız oldu ama sonrasında çok sağlam bir dostluk kurduk. Bektaş’ın Muş’ta da iz bırakacak çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi. Muş Valisi Erdoğan Bektaş da, Başkan Şahin’in çok kararlı biri olduğunu ve ilçeye değer katacağına inandığı her işi yapmak için sonuna kadar mücadele eden bir kişiliğe sahip olduğunu ifade ederek, “Başkanımızın Bursa için yaptıkları da ortada. Bursa’da daha çok değer katacağına da inanıyorum” dedi. 

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 14:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?