7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Şahin'den aşure ikramı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Kadir Gecesi münasebetiyle Orhangazi Parkı'nda vatandaşlara aşure dağıttı. 

Onbir ayın sultanı Ramazan ayında birbirinden özel Temaşa-i Ramazan etkinlikleriyle 1 ay boyunca keyifli anlar yaşayan Bursalılara, Kadir Gecesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından aşure dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Orhangazi Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Birlik ve beraberliğin en iyi örneğinin yaşandığı mübarek ayda, kalplerin huzurla dolduğunu söyleyen Başkan Şahin, "Ramazan ayında geleneklerimizi unutmadan, geçmişi bugüne taşıyarak çalışmaya devam ediyoruz. Dayanışma ve beraberliğin en saf halinin yaşandığı Ramazan'ın bu yıl da sonuna geldik. Kadir Gecesi'nin tüm İslam ve insanlık alemine hayır, huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum" dedi. 

Bolluğun, paylaşmanın ve şükrün simgesi olan aşure geleneğini gelecekte de sürdüreceklerini anlatan Şahin, aşure dağıtımının ardından Orhangazi Parkı'nda gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Aşure geleneğinin bugün de yaşatılmasından memnun olan vatandaşlar, sosyal projeleriyle yanlarında olan Başkan Şahin'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 11:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?