7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkan Şahin'den destek

Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi ile BURSAM Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i ziyaret etti. 

Şahin’i ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi üyeleri ziyaret etti. Kadın Meclisi Üyeleri, Başkan Şahin’e, kentin çehresini değiştiren projelerinden dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 çatısı altında hayata geçirdikleri çalışmaları anlatan ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, kadınların toplumda daha sağlam ve sağlıklı adımlar atabilmelerini sağlamak adına faaliyet gösterdiklerini söyledi. Kadın Meclisi’nin çabasını takdirle karşıladığını dile getiren Başkan Şahin de “Ben imalatçı, inşaatçı başkanım. Bana rey verenin de vermeyenin de başkanıyım. Sizler belediyecilikte sosyal konumdasınız, kent gönüllüsüsünüz. Biz hep birlikte, ortak projelerle, Bursa için bir mana ifade ediyoruz. Yerele hizmet etmek çok önemlidir. Zaman çabuk geçiyor. Hızla hareket etmezseniz, zamana ve hayata yetişemezsiniz. Hep birlikte özveriyle çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu. 

Bursa’da yaşayan kent sevdalılarını bir çatıda toplayan BURSAM Bursalılar Derneği üyeleri de Başkan Şahin’i ziyaret ederek derneklerini ve faaliyetlerini tanıttı. Başkan Şahin’e Bursa’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi veren BURSAM Genel Başkanı Refik Rodoplu, “Toplumun her kesiminden herkesi bir araya getiren derneğimizin amacı, Bursa’da yaşayan herkese “Bursalıyım” dedirtmek ve bu güzel kente sahip çıkmalarını sağlamaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 15:51:14
Güncelleme :8 Temmuz 2008 Salı 15:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?