7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkandan kılıç kalkan gösterisi

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, '1. Osmangazi Kültür Sanat ve Spor Şenliği'nde eline aldığı kılıç ve kalkan ile gösteri yaptı. Pınarbaşı Parkı'nda başlayan şenliklere 3 gün boyunca Osmangazi ilçesindeki okullardan 6 bin öğrenci katılacak. 

Bu yıl ilk olarak Osmangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 1. Osmangazi Kültür Sanat ve Spor Şenliği, Saltanat Kapı'dan verilen start ile başladı. Osmangazi ilçesindeki birçok okuldan öğrencilerin katıldığı şenliklerin açılış programında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, çocuklarla bir araya geldi. Bursa Kılıç Kalkan Ekibi'nin küçük üyeleriyle de bir araya gelen Altepe, eline aldığı kııç ve kalkan ile gösteri yaptı. Altepe etrafındaki miniklerden büyük alkış aldı. 

Şenliklerde okulların yaptığı gösteriler ilgiyle izlenirken, öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu. Şenlikler hakkında bilgi veren Başkan Altepe, "Eğitim yılının sonuna gelindiği bugünlerde, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa güzel bir organizasyona imza atıyoruz. Bu şenlik kapsamında gençlerimizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılmalarını ve gelişmelerini sağlamak istiyoruz. Şenlikler ziraat mesire alınında 3 gün boyunca çeşitli etkinler ile devam edecek" dedi. 

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek'te 4 ay üzerinde durdukları projede Osmangazi İlçesindeki okullardan 6 bin öğrencinin faaliyetlere aktif olarak katılacağını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?