7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Başkandan şehit ailesine ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Tunceli’de şehit olan Samet Akdeniz’in ailesini ziyaret ederek, üzüntülerine ortak oldu. 

Tunceli’de teröristlerce uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan jandarma er Samet Akdeniz’in İntizam Mahallesi’nde oturan ailesini eşi Neriman Şahin ve danışmanı Cennet Cankılıç ile birlikte ziyaret eden Başkan Şahin, aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi. Acılarının çok derin olduğunu ifade eden şehit babası Salim Akdeniz, oğlunun ölümüne üzüldüğünü ancak bundan sonra şehit oğlunun şerefi ile yaşayacaklarını söyledi. Başkan Şahin de, Akdeniz ailesinin oğullarının onurunu her an yüreklerinde taşıyacaklarını belirterek, “Acılar da mutluluklar da ortak. Böyle durumlarda sözler kifayetsiz kalıyor. Ancak bu vatan hepimizin, milletsiz vatan, vatansız millet olmaz. Samet vatanı uğruna canını feda etmiş binlerce Mehmetçik’ten bir tarafından yiğidimizi kaybettiğimize üzülürken, diğer taraftan ise onun şehitlik mertebesine ulaşmasından gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

Şehidin annesi Gülçin Akdeniz ile kardeşleri Gülsen, Fatma ve Sinan Akdeniz’e sabır dileklerinden bulunan Başkan Şahin, şehit ailesinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Büyükşehir Belediyesi’nin kapısının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 16:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?